Заспаниот татко беше убеден дека го држи бебето, но имаше нешто друго

Да се ​​има бебе е најубавото нешто на светот, нели?!

Но, покрај сета таа среќа поради новиот член на семејството, има и непроспиени ноќи.

Ова видео е создадено од силната желба на новиот татко да и помогне на својата сакана, а тој сигурно не е единствениот татко на кој му се случило вакво нешто, нели?!