Застана на сред градски плоштад иако врнеше дожд, а потоа ги остави сите минувачи изненадени!

Мартин Хуркенс по професија е пекар кој останал без работа во 2009 година. Отсекогаш сонувал да стане оперски пејач, па во 2010 година се пријавил за шоуто „Holland’s Got Talent“, а истата година ја добил и главната награда.

Не дозволи славата да го уништи. Излегол на градскиот плоштад и пеел за кусурот што му го дале минувачите. Во продолжение погледнете како изгледаше тој момент…