Застана среде шума – После ова, НИКОГАШ ПОВЕЌЕ НЕМА !

Мора да бидете многу внимателни кога возите автомобил. Треба да внимавате на другите учесници во сообраќајот, но и на сопственото возило.

Тоа правило важи без разлика каде се наоѓате, дали во центарот на градот или на некој шумски пат, како овој човек.

Имено, тој излегол од автомобилот за да изврши нужда, но заборавил една ситница…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: