Згодниот продавач стана хит, жените му пишуваат: Каде работиш, јас би дошол

Во видеата тој редовно танцува во продавница, прави разни кореографии со колегите и речиси никогаш не ја симнува насмевката од лицето

Работник на Лидл стана вирален хит откако почна да објавува снимки од работа. рен Џилмаз (Јилмаз) за кратко време привлече големо внимание на TikTok, а многумина веќе го нарекуваат „најжешкиот продавач на светот“.

„Каде точно работиш? Дали навистина ми требаат кроасани?“, „Луѓето во мојот Лидл не изгледаат така“, „Ок, давам отказ и барам работа каде и да работиш“, редовно коментираат главно жени, а многумина тврдат и дека „Тој е премногу убав за да го прави тоа што го прави“.

Но, изгледа дека Ерен е презадоволен од својата работа, па дури и во описот на профилот само пишува: „Дојди во Лидл“.

Во видеата тој редовно танцува во продавница, прави разни кореографии со колегите и речиси никогаш не ја симнува насмевката од лицето.

@ero.y24 #foryou ♬ son original – 𝐇𝐀𝐊𝐈𝐌𝟔𝟗