Зеде пластично буре и го исечи на парчиња. Крајниот резултат? Брилијантен!

Овој Јутубер е далеку пред своето време кога станува збор за рециклирање и креативност.

Тој зел пластично буре, започнал да го сече на парчиња, а потоа направил генијална работа за домот.

Ова сигурно не е лесна работа, но ако сакате рачно изработени предмети, тогаш ова дефинитивно ќе биде вистинската работа за вас.

Погледнете го и споделете го видеото со пријателите: