Зела дрвена палета и ја пресекла на три дела. Кога ќе погледните што направи од тоа одма и вие ќе посакате да го направите истото

Има многу идеи кои можете да ги направите од стари материјали, а една од нив е дефинитивно оваа.

Потребна ви е дрвена палета, пила, дупчалка и неколку завртки…

Во видеото подолу можете да ги видите инструкциите чекор по чекор!

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели