Зел ластиче и врзал две кибритчиња. Она што следеше на 0:46 ќе ве остави без зборови!

Што е она во огнот што ги фасцинира луѓето?

Уште од неговото откритие го користиме за корисни, но и за бескорисни работи.

Од видео на човек кој запали над 6.000 кибритчиња до ова видео на човек кој пали друго кибритче, има многу забавни работи што можете да ги правите со оган.

Но, сепак, можеби не треба да го пробате ова сами дома.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели…