Зел моторка и го пресекол трупецот на четири дела. Кога ќе видите што направи од тоа, ќе се фатите за глава! (ВИДЕО)

Сакаме да гледаме видеа со настава, а за наша среќа (и за вас) интернетот е полн со генијални DIY проекти од кои можеме многу да научиме.

Следното видео ни доаѓа од каналот на YouTube ‘La Fabrique DIY’, а на него се гледа човек кој од обичен дрвен трупец прави нешто што веруваме дека ќе ве воодушеви.

Погледнете го видеото и споделете го со вашите пријатели: