Земал две дрвени закачалки и ги разделил. Кога ќе видите зошто, ќе сакате да го направите истото!

Колку и да напредува технологијата во областа на детските играчки, едноставните работи сепак им носат најмногу задоволство и радост на децата.

Во оваа изјава ќе можете да се уверите во продолжение…

Една играчка што можете лесно да ја направите за вашето дете е фантастичен пиштол со гумена лента.

Се што ви треба се две дрвени закачалки и уште неколку ситници кои ги имате во вашиот дом.

Погледнете го видеото: