Зетот истрча од масата кога ја слушна мајка си како вреска и вика помош

За секој пар, свадбата е еден од најважните денови во нивниот живот. Еден ден застануваат пред пријателите и семејството и им потврдуваат на сите дека навистина се сакаат и дека сакаат да го поминат остатокот од животот еден со друг.

Сите парови се надеваат дека денот на нивната венчавка ќе биде полн со прослави. Многу често трошат многу часови и вложуваат многу пари за тој ден да биде сè совршено. За жал, некои работи мора да тргнат наопаку, но размислувањето и брзото реагирање може да ве спаси секунда.

Замислете како уживате во вашата совршена свадба. Целата церемонија заврши без никакви проблеми. Цветовите беа прекрасни, заветите романтични, а вечерата беше прекрасна за сите присутни. Тогаш одеднаш се слуша глас кој бара помош.

За среќа на Коди и Кели Кембел, кога некој побарал помош, Коди бил првиот што реагирал. Еден од гостите почнал да се гуши од парче храна, а Коди веднаш реагирал и го спасил денот. Коди по професија е пожарникар, а претходно еден од гостите рекол дека прво ќе му се јави доколку некогаш му треба помош од пожарникар.

Погледнете го ова неверојатно приложено видео и споделете го