ЗНАЕЊЕ ИЛИ ЛУДОСТ? Дали е ова најдобриот возач на камион досега?

Камионџиите имаат многу тешка работа и сносат голема одговорност во сообраќајот, објави порталот „Магазин.ба“.

Затоа се потребни знаења и вештини стекнати со текот на годините.

Возачите на камиони често не фасцинираат со своите возачки способности, а ова е еден таков случај.

Кога ќе видите каде овој возач го свртел камионот со приколка, ќе останете без зборови…

Погледнете и споделете го видеото со вашите пријатели: