Идната мајка остана без својот сопруг, но реши да направи нешто во чест на својот покоен сопруг

Идната мајка рано останала вдовица, но решила да направи прекрасен гест во чест на својот покоен сопруг. Откривањето на полот на бебето на вдовица служи како прекрасен потсетник за нејзиниот покоен сопруг кој ненадејно починал. Очекувањето време за бебе е исполнето со голема радост и исчекување за мама и тато. Среќните парови тогаш замислете какви очи ќе има нивното бебе и погодете дали ќе биде момче или девојче. Но, една идна мајка стана вдовица, а ова видео ќе ве остави без зборови додека ја гледате како мајката го почитува споменот на својот сопруг со прекрасен гест на откривање на полот на детето по неговата ненадејна смрт.

Нејзиниот сопруг бил пилот. Неговата страст леташе и беше најсреќен кога беше во воздухот. Се разбира, нејзиниот сопруг би бил пресреќен што би дознал дека ќе стане татко. Без сомнение, двојката ќе ја украси собата на бебето и ќе нацрта авиони на ѕидот. Сигурно таткото би се погрижил неговото дете да има мноштво играчки во форма на авион. За жал, не знаеме како се случила трагедијата. Но, знаеме дека оваа мајка сè му предава на Господа.

Преку Божјата сила и утеха, таа одлучи да направи нешто посебно за своето бебе. Но, таа не очекуваше дека нејзиниот гест ќе допре многу срца. Мајката договорила се со семејството и пријателите. Таа дури вклучи и лекари. Ќе плачете додека гледате како мал авион лета низ воздухот и ќе ги откриете боите карактеристични за полот на нејзиното дете.

Не знаеме што подобро ја опишува возбудата, оваа мајка среќно скока или пријателите и семејството кои за малку ќе ја испуштија камерата од среќа. Дали си спремен? Дали е момче? Или таа е девојка? Нема да ви кажеме. Ќе мора да го погледнете видеото и потоа да се молите за оваа мајка и нејзиното бебе.