Изгледа како обичен кауч, но по 10 секунди нема да им верувате на очите (ВИДЕО)

Кога сте ограничени со простор во вашиот стан или куќа, тогаш оваа софа е вистинското решение за вас.

Совршен е за студенти, но добро се вклопува и во други простории, особено кога имате гости.

Со само едно движење се претвора во кревет на спрат, а како изгледа погледнете во продолжение: