Изгледа како обична куќа стара преку 300 години, но внатре е нешто што мора да го видите!

На северниот брег на Велика Британија се наоѓа стара, но прекрасна куќа, изградена во 1680 година.

Она што го прави убав се густите ѕидови, малите прозорци и ниските тавани, кои укажуваат на стара градба.

Куќата ја купи млад брачен пар. Решиле целосно да го обноват.

Во продолжение погледнете го нивниот нов дом: