Изгледа како обично комбе, но погледнете што се крие внатре! (ВИДЕО)

Класен е германска компанија која е специјализирана за луксузни и врвни комбиња.

Ова комбе изгледа како секое друго на површината, но внатре има нешто феноменално.

Овој модел е растеглив и има многу премиум карактеристики.

Сè е прилагодливо од далечина и сè работи автоматски.

Ваков ентериер досега не сте виделе.

Тие би сакале да возат овде!