Изградил базен со капацитет од 1,2 милиони литри во својот двор

Многумина од вас ќе се согласат дека најдоброто годишно време е летото. Во овој период од годината можеме полесно да се облекуваме, се чувствуваме поудобно и не мора да размислуваме дали ќе ни студи ако излеземе во шорцеви.

Но, замислете колкав луксуз би ви било да имате огромен базен во дворот на вашата куќа каде што можете да се разладите кога сакате.

Марина и Џери Леусинк од Канд го остварија својот сон и направија огромен семеен базен во својот двор. Капацитетот на овој базен е дури 1,2 милиони литри вода, а има и совршено уреден амбиент. Велат дека оваа инвестиција ги чинела 15.000 долари, но дека вреди да се размисли што всушност добиле за тие пари.

Како изгледа овој базен погледнете во ова видео: