Излегле на вечера, а тој одма си заминал: Кога ќе видите што ќе направи ќе останете без зборови (ВИДЕО)

Свршувачката е посебен момент и додека некои луѓе претпочитаат традиционалниот начин да ја прашаат својата сакана дали ќе го поминат остатокот од животот со неа, други бараат покреативни начини да ја запросат својата сакана.

Овој човек подготви нешто посебно.

Ја однел својата сакана на вечера, а потоа веднаш ја оставил.

Тој и се јавил на мобилниот телефон и рекол дека гледа во соседната зграда…

Погледнете и споделете го видеото со вашите пријатели: