Имав 130 љубовници, моментално имам 3, но никогаш не правам ЕДНА работа

Англичанката Гвинет Ли (47) со гордост истакнува дека моментално има тројца љубовници. И како што вели, и се допаѓа тоа што медиумите ја нарекуваат „најубавата британска љубовница“. Гвинет стана позната во Европа по своите авантури. Поранешната манекенка првата афера ја имаше пред 15 години, додека беше во брак со дански нафтер.

Оттогаш, таа, по сопствено признание, имала околу 130 партнери, главно оние со длабоки џебови. „Иако ја сакам возбудата од водење љубов со нови луѓе, бракот го сфатив многу сериозно и му бев верна на мојот сопруг. „Меѓутоа, тој размислуваше поинаку и имаше неколку афери. Кога се соочивме со тоа, тој призна сè и ми објасни дека би сакал да имаме „отворен брак“ и да се гледаме со други луѓе.

Си помислив: „Ако не можам да го победам, ќе му се придружам и така започна се“, ја започна својата приказна Гвинет. Богатиот Данк починала пред 10 години, но Гвинет не ни помислила да престане и продолжила да ги менува како на лента. Но, јас сум независна жена и немам намера да живеам една година во затвор – да не се гледам со никого и да си одречам задоволство“, објаснува Гвинет и додава дека периодот околу празниците е најдобро време за афера, но и за уживање, подароци од нејзините љубовници.

„Да, моите љубовници ќе бидат со своите сопруги, но ќе најдат време и за мене. А подароците што ми ги купуваат секогаш се поскапи од оние наменети за нивните сопруги. Моментално имам тројца љубовници“, вели вдовицата и ги опишува своите љубовници: „Тој е првиот дански сопственик на бродови, тој е оженет, а неговата сопруга се преправа дека е слепа за неговите работи. Сигурна сум дека знае за мене, но не мисли дека сум закана за неа бидејќи знае дека не сакам повторно да се омажам“.

„Другиот е финансиски директор, а покрај мене има уште неколку љубовници. Постојано патува со куфер полн со камшици. Тој сака игри на доминација и потчинување, а јас сум обично во улогата на Домина“.

Третиот е и директор, не е богат како другите двајца, но односот со него е најдобар“. Гвинет е горда што ја нарекуваат „најомилената англиска љубовница“.

„Не ми пречи тој прекар, бидејќи е вистина. Јас сум веројатно најпохотливата љубовница во Европа. Сакам афери. Но, една работа никогаш не правам, а на сите мора да му е јасно: никогаш не сум уништил ничиј брак! Ниту еден маж не ја оставил сопругата поради мене, ниту ќе ја остави, бидејќи јас не барам нов сопруг. Нема повеќе да се мажам бидејќи нема шанси да бидам верна само на еден маж“, заклучила Гвинет Ли.