ИМА 1,6 МИЛИОНИ СЛЕДЕНИЦИ! Дали е ова НАЈГЛУПАВИОТ профил на Тикток? Тој прави само една работа! (ВИДЕО)

Во последните две години, Tiktok стана многу популарна социјална мрежа каде навистина можете да најдете сè. Поради интензитетот на објавување и милиони корисници, на многумина им е тешко да се истакнат, но еден дечко успеа да го направи тоа многу брзо.

И кадрите во кои сече леб. Сече леб и ништо повеќе.

Профилот „everyslice“ следи неверојатни 1,6 милиони луѓе и има речиси 170 милиони прегледи. На снимката, момчето сече леб, а неговите придружници се фасцинирани од тоа што парчето на таблата стои исправено неколку минути.

Овој профил многумина го нарекуваат најчудниот (или можеби најглупавиот?) на TikTok, но момчето успеа, и поради сечењето леб во сите светски медиуми.

@everyslice

Reply to @imnomarsian #breadtok #fyp #thebreadguy #advancedhumor

♬ The Nutcracker Suite – The Fun Street Gang