Им пришол на татко и син кои се бездомници и потоа им направил неверојатна понуда

Странец сретнал татко и син на улиците на Денвер кои се бездомници, а потоа им упатил понуда која им донесе солзи и благодарност на лицата.Станува збор за татко и син кои доживеале многу лоши работи, но сепак имале надеж дека еден ден ќе живеат подобар живот.

Се започна со човек по име Леон Логотетис. Леон моментално работи на проект наречен „Go Be Kind“. Тој патува на различни места и им помага на луѓето на кои им е потребна помош. Во ова видео тој запознал маж и неговиот син кои штотуку пристигнале во Денвер. Планот не им одел според планираното и останале на улица.

Иако поминаа низ многу лоши работи во животот, овој татко имаше насмевка на лицето, љубов во срцето и прекрасни зборови да каже. За сето тоа го наградија со 1.000 долари и 7-дневен престој во хотел.

Кога Леон им кажал што ќе добие, таткото почнал да плаче и да му се заблагодарува. Ова е пример за тоа како сите ние треба да им помогнеме на оние на кои им е потребна, бидејќи никогаш не можеме ни да претпоставиме низ што поминуваат овие луѓе.