Ископал огромна дупка во дворот: Сега му завидуваат соседите! (ВИДЕО)

Кога Вејн прв пат ископа огромна дупка во неговиот двор, ги шокираше соседите. Изгледаше како тој намерно да го уништил својот имот. Но, неколку дена подоцна, оваа постапка им беше појасна на сите.

Имено, тој донел огромен метален контејнер на овој дел од имотот, кој го купил ефтино на Интернет.

Во следниот период, тој планира да стави соодветен материјал во него, како што е олово, и да спречи можни поплавувања.

На крајот, Вејн ќе изгради покрив, а внатре има тајна што ќе му помогне да ги реализира сите свои соништа.