Исповед на една жена: Три години се гледам со шефот на мојот сопруг – Мојот сопруг треба да ми биде благодарен поради тоа

Три години се гледам со шефот на мојот сопруг: Мора да ми биде БЛАГОДАРЕН поради тоа, еве зошто Една жена направи вистинска грешка на Интернет, кога на својот Твитер профил објави дека го изневерува сопругот со неговиот шеф. Сепак, таа изјавила и дека нејзиното изневерување имало неверојатно големо и добро влијание врз нивниот брак.

Жената објави:Се гледам со неговиот шеф веќе три години. Нашата врска доведе до тоа мојот сопруг да биде промовиран неколку пати! Неговата позиција, и тоа што постојано е на службени патувања, ми дозволува да продолжам да го изневерувам и постојано да добива унапредувања. Доби унапредувања и унапредувања, и смета дека тоа е поради неговиот труд и труд, па затоа е среќен.

Сепак, мојот однос со шефот е вистинската причина за тоа – заклучила таа. Коментарите на луѓето беа измешани. Некои ги осудија постапките на жената, додека други иронично ја нарекоа „добра девојка“.

Други беа убедени дека сопругот знае сè, но дека навистина се грижи затоа што има корист од тоа.