И двајцата на суд тврдеа дека кучето е нивно! Судијата одлучи да го пушти кучето од поводник за да одлучи …

Еден необичен случај стигна до судот и докажува колку е важно чипсувањето на домашните миленици.

Да го направеа тоа луѓе, ќе избегнат да губат време и да се нервираат, а случајот немаше да стигне до судот.

Маж украл куче и го продал на жена која не знаела дека кучето е украдено.

Претходните сопственици го нашле кучето и го сакале назад, но новиот сопственик не сакал да го врати.

Како можела да знае дека кучето е нивно и дека тоа што го кажале е вистина? Во меѓувреме, таа многу се врза за кучето, а тој за неа.

Кучето нема микрочип, па на судијата му беше многу тешко да донесе одлука за овој случај.

На крајот сфатила дека единственото решение е одлуката да ја остави на кучето.

Атмосферата во судницата не можеше да биде понапната!

Погледнете како тоа изгледаше: