И рекол на мајка си да му дојде на матурата, а таа останала без зборови! Ова никогаш не го очекувала од својот син!

На Дарел и Тереза ​​Фанк им било кажано дека ќе присуствуваат на дипломската забава на нивниот син.

Но, тие останаа во шок. Нивниот син имал други планови, планови кои неговите родители ни најмалку не ги очекувале.

Ги собра семејството и пријателите

Сите беа изненадени, а родителите се уште не беа целосно свесни што ќе се случи.

Ги чекал своите родители додека се качувале на тревникот

Потоа конечно им кажа што навистина се случува

Родителите биле во шок. Нема текст. Запрепастени. Збунет. Изненаден. Запрепастени. Тие не беа тука за да присуствуваат на дипломската забава на нивниот син. Наместо тоа, парот беше таму за да ги обнови своите завети за нивната 25-годишнина од брак.

Нивниот син го отслужи обновувањето на заветите, а изненадувањето беше полн погодок!

Атмосферата беше повеќе од емотивна. Инаку, музиката во позадината на ова видео е одлична. Кој би помислил дека песната „Hey Ya“ може да звучи толку романтично во акустична верзија.

Која е тајната на вашиот брак? „Тајната започнува со луѓе кои многу ви значат: родители, баби и дедовци, браќа и сестри, роднини. Учиш од нив и го извлекуваш најдоброто од нив“, изјави Дарел.

Здравје за прекрасни 25 години брак и уште попрекрасни 25.