Каква случајност! „Забременав со близнаци еден месец по породувањето – близнаци“

Многумина и честитаа и напишаа дека е одлично, но има и такви кои, велат, од сопствено искуство знаат дека не е лесно да се има близнаци, особено два пара, како што е случајот со оваа жена.„Плодноста е благослов“, напиша некој со видео на TikTok објавено од жена под профилот @ Bae_favvy1. Таа тврди дека повторно забременила само еден месец по раѓањето на близнаците.

Три месеци откако ги добив близнаците, повторно сум бремена во два месеца со уште еден пар близнаци – коментирала во објавата но не открила премногу детали за тоа како се чувствува за тоа. Нејзината објава собра над 3,6 милиони прегледи. Многумина го коментираа, а еве дел од коментарите:

„Позитивно, само две бремености и ќе имате 4 деца! Ќе расте брзо и ќе уживате во големо семејство .’ „Ми падна вилицата. Бог да ве благослови.’ „Леле, тоа е неверојатно. Би сакал да имам близнаци, а потоа да нема повеќе бебиња“.

‘Честитки.’ „Зошто некој би си го направил тоа, никогаш повеќе нема да спиеш“. „Оние кои овде честитаат очигледно никогаш не носеле близнаци! Не можам да ја поднесам помислата да го повторам тоа, пренесува The Sun.

@bae_favvy1 👦👦 #baefavvy1 #twinspower #twins #twinspregancy ♬ Kwaku the Traveller – Black Sherif