Каков баксуз! Се подготвуваше да ја запроси девојката 6 месеци, но накрајот не испадна како што сакаше тој

Нико Владез веќе шест месеци планира како да ја запроси својата долгогодишна девојка Кристина, со која наскоро ќе добие дете. Детално дизајнираше се, но романтичното барање за Ника се претвори во вистински кошмар!

Кога клекнал пред идната невеста, му испаднал свршеничкиот прстен. Тој во паника се вртел наоколу обидувајќи се да го најде на тротоарот, а набрзо му се придружила и девојката која со неверување ја гледала целата сцена во првите неколку секунди.

Успешно пронајдено, Кристина се согласила да се омажи за него.

На крајот на краиштата, парот отишол на натпревар во Далас, бидејќи тоа е омилен клуб на неговата вереница. Затоа позираа со минијатурни дресови за идното бебе.