Како би изгледал животот со 18 деца!

Гил и Кели Бејтс имаат едно од најголемите семејства во светот – 18 деца со кои не планираат да престанат.

Гордиот татко, Гил, поседува мал бизнис, а во работата му помагаат постарите синови.

Бејтс никогаш не барале пари од државата и веруваат дека децата се Божји благослов. Секое дете помага во домашните работи, а брачниот пар Гил и Кели велат дека семејството работи според христијанските вредности – соработка и трпение.