Како вкуст имаат конзервите производи од ЈНА стари над 30 години?

Екипата на каналот „Crombat“ на YouTube (YouTube), кој се занимава со прегледи на готови оброци, го избра огромниот напуштен подземен воен аеродром Жељава, кој се наоѓа на границата на Хрватска со Босна и Херцеговина, како сценографија во најновата видео материјал.

Таму отворија сув дневен оброк што ЈНА им го издаваше на своите војници пред 30 години.

Што нашле во неа и дали храната го издржала тестот на времето погледнете во видеото.