Како изгледа кога 9 месеци од бременоста се соберат за само 4 минути?

Раѓањето на дете е едно од најголемите чуда на овој свет! Дали сакате да видите како секој од нас дојде на овој свет?

Поточно, како пораснавме во утробата на мајка ни и почнавме да еволуираме во она што сме денес?

Ова видео направено со помош на неверојатна 3Д анимација ќе ви покаже деветмесечно патување на едно бебе, пред раѓањето.