Камерата снимила како доставувач се обидува со сите сили да го достави пакетот

Додека повеќето луѓе летуваат со своите семејства, има луѓе кои работат повеќе од кога било. Едни од нив се работниците за испорака. Луѓето со нетрпение очекуваат подароци за своите најблиски и често немаат разбирање за луѓето што доставуваат.

Овој доставувач бил снимен од надзорна камера како се обидува максимално да го достави пакетот низ замрзнатата патека.

Видеото беше објавено на YouTube во 2019 година и набрзо стана вирално.

Веќе е прегледано 2,56 милиони пати! Сопственикот на пакетот и камерата му рекол на доставувачот само да го остави пакетот, но тој бил решен да го достави.