Капниш и готово е! Овој домашен лек со ЕДНА СОСТОЈКА ги чисти дамките од МАСНОТИИ и нечистотија како од шега!

Доколку не знаете како да се справите со наслагите од нечистотија и нечистотија на шпоретот, постои едноставно и практично решение кое нема да ве чини ни пара.

Овој производ навистина чисти подобро од кој било производ купен во продавница, а во исто време, не содржи опасни хемикалии и нема да ви го „разреди“ паричникот.

Сè што ви треба се следните три ситници (а повеќето домаќинства веќе ги имаат овие):

– памучна ткаенина – стара четка за заби или жица за чистење – алкохол

Доволно е да нанесете алкохол на крпа и да поминете преку шпоретот или рерната. Исто така, ако површините се екстремно валкани, подобро е да се посипете со алкохол на нечистотиите, да се остави да отстои, а потоа да се избрише со крпа.

Доколку дамките не исчезнале, повторно посипете ги со алкохол, а потоа истријте ги со жица или четка за заби и дури потоа избришете ги.

Овој метод е лесен и докажано дава резултати – вашата кујна ќе блеска како никогаш досега.