Катарина е млада сурогат мајка: Еве зошто се одлучила за оваа „РАБОТА“ и со што се бори секојдневно поради тоа

За многумина, сепак, сето тоа е неприродно и чудно Катарина е млада жена која „работи“ како сурогат мајка, а досега родила две деца, две девојчиња. Бидејќи е многу популарна на мрежата TikTok, наидува на различни критики и постојани осуди. Интернет корисниците не можат да се помират со Катарина, која добива пари затоа што е сурогат.

Некои ја нарекуваат „продавач на деца“ и нејзиниот став го опишуваат како „одвратен“.Тоа е болест. Жени кои сакаат да бидат бремени, но не сакаат да прават ништо со своите бебиња – коментира една жена.„Не е важно зошто го прави тоа, толку е погрешно“, гласи друг коментар. Катарина на сите овие напади одговара само со насмевка и добра позитивна енергија.

Во едно од видеата со наслов „Кога луѓето не можат да поднесат да бидат сурогат“, таа танцува и се смее на стиховите на Двејн Џонсон: „Немам што да кажам освен зборови“. Таа објасни дека веќе има доволно пари за да ги издржува биолошките деца и дека нема потреба да биде сурогат поради тоа. Таа смета дека ова не е работа, која во денешно време станува се попопуларна, туку дека нивната хуманост е да помогнат некому.

Катарина сака да ги сподели деталите од приватниот живот со своите обожаватели. Благодарение на тоа, корисниците на интернет можеа да слушнат дека последното раѓање како сурогат мајка не било баш најпријатно. Жената имала проблеми со притисокот и не се чувствувала добро. За среќа, се помина во најдобар ред и се роди здраво и убаво девојче.

Биолошките родители на новороденчето, кои биле во друга земја, не успеале да пристигнат на породувањето. Успеале да стигнат неколку часа подоцна. Катарина информираше дека е во постојан контакт со родителите, а тие со задоволство и испраќаат слики од нивните деца.

Катарина рекла дека немала проблеми да го донира бебето, но дека не брза повторно да стане сурогат.

@caitcolly Sorry not sorry #surrogacy #surrogatelife #surrogacyprocess #surrogate #surrogacyjourney #gestationalsurrogate #pregnantlife #florida ♬ original sound – Nik.stock