Кога бабата сакала да се пресели блиску до свето семејство, овај татко имал генијално решение

Бабите обожаваат да ги поминуваат деновите играјќи си со внуците, а откако Мартин Браун доби син со сопругата, неговата баба изрази желба да се пресели некаде во нивна близина.

Имаше многу бенефиции како што е времето што ќе може да го помине заедно со нејзиниот внук, но можеше и да се грижи за детето во случај и двајцата родители да мора да одат некаде.

Мартин Браун имал идеална идеја како да го направи овој потег и решил да изгради мала викендичка каде што порано имало гаража за неговиот автомобил.

Целиот процес траеше многу кратко и крајниот резултат е навистина неверојатен. Погледнете го конечниот изглед на оваа мала куќа во ова видео.