Кога поминувал со кучињата, сите останаа без зборови. Вакво нешто не гледате секој ден! (ВИДЕО)

Ќе се зачудите кога ќе видите колкава контрола има овој човек врз своите кучиња.

Потребна е голема доверба и пракса за да може да се направи нешто вакво.

Аугусто Деоливеира се занимава со дресура и се чини дека одлично си ја врши работата.

Што мислите кога ќе го видите овој човек? Напишете ни коментар…

Погледнете го и споделете го ова видео со вашите пријатели: