Кога ја видел пораката на маицата на својот син останал повеќе од збунет, а еве што прочитал!

Мајкл Мичел е татко на прекрасно мало синче. Додека патувал на семејството многу му недостигало. По враќањето, сопругата и двата сина решиле да го пречекаат на аеродром. Кога ги прегрнал, забележал нешто чудно на неговите маички. На маичката на помалиот син пишуваше „Одгледен од постар брат“. Мајкл бил целосно збунет и тогаш му рекле да го прочита натписот на маицата на мајка му, кога сите коцки биле наредени.

Ова е моментот кога дозна дека повторно ќе стане татко. Погледот во неговите очи е навистина полн со гордост. Немаше да биде толку радосно ако на почетокот на бракот лекарите не им дадоа никакви шанси да имаат деца. Денеска на пат имаат две здрави момчиња и едно девојче.

Како што велат, никогаш не изгубиле надеж и покрај црните прогнози. Само што почнаа да се грижат за себе и да им помагаат на своите тела. Тоа навистина помогна. Денес тие имаат семејство кое расте и се развива и не може да биде посреќно.

Во видеото подолу погледнете ја реакцијата на тато на изненадувањето!