Кога ја смени фризурата, изгледаше сосема поинаку, како да е друг маж. Станува збор за човек по име Френки (65). Актер од Њу Јорк, тој со години се занимава со овој бизнис. Поради овој изглед, тој секогаш ги добиваше улогите на бездомници.

Неодамна ја доби поддршката од својата тетка малку да го смени изгледот, поточно да проба друга фризура бидејќи оваа премногу го воздржуваше. Не беше лесно да се убеди, но таа успеа.

Тие го трансформираа и изгледаше сосема поинаку. Сигурно сте ги гледале и оние емисии во кои се прават трансформации. Така, бевте зачудени кога видовте како тие изгледаа после таа промена.