Кога ќе видите што успеала да стави во патната торба, ќе се запрашате како е тоа можно!

Патувањето со авион може да биде многу стресно, но кога сè уште имате ограничувања за вашиот куфер, тогаш тој стрес го достигнува својот врв. Откако ќе го погледнете ова видео, ќе се чувствувате како да сте добиле на лотарија, бидејќи ќе ви покаже како да спакувате што повеќе работи во само еден куфер. Главната ѕвезда Рејчел Грант ќе ви помогне да спакувате дури 100 работи во една патна торба!

Да, да, иако звучи невозможно, ќе се уверите во спротивното. Важно е да имате добар такт и соодветни работи. Во видеото подолу, Рејчел користи: еластични завои, Вакумски кеси, неколку кеси со затворање Ziploc Пред сè, важно е правилно да ги сортирате работите (чевли со чевли, јакни со јакни, маици со маици итн.).

После тоа, работите треба да се навиваат и да се пакуваат во вреќи. Многу е важно во една чанта да се само маици, јакни и чевли и слично. Потоа сето тоа се пакува во торба. Работите што не можат да се навиваат се ставаат во вакум кеси и најтешките одат до дното. Потоа наредете полесни работи и ставете ги чевлите на страните во внатрешноста на чантата. Можеби нема да успеете при првиот обид, но со вежбање и креативност веројатно ќе успеете. На крајот, се користат еластични обвивки за да се задржат работите на своето место.

Среќен пат!

Што мислите за овие техники и методи? Дали би направиле нешто поинаку? Колку работи досега успеавте да спакувате во ваква торба? Напишете ни ги вашите мислења во коментари!