Колку слатко, оваа мечка игра со снегот

Оваа мечка навистина знае што значи да се ужива во зимските радости.

Како и воздрасните така и децата знаат да уживаат во временските услови. Децата ги земаат санките и се санкаат, или прават снешко на снегот, се лизгаат.

Додека пак и животните не остануваат рамнодушни на снегот.

Погледнете го видеото во продолжение