Комуналецот го истресе ѓубрето од камионот, а потоа наеднаш застана бидејќи слушнал крик за помош!

Кога двајца комуналци фрлиле ѓубре од камионот и го згмечиле, не очекувале да слушнат гласни и очајни крици од пластичната кеса.

Пронајдоа торба од која се слушаа звуци и останаа шокирани од она што за малку ќе го здробеа.

Во чантата имаше мало сиво маче чиешто крзно беше целосно покриено со бензин…