Која е моќта на шминката: Жена целосно го преобрази своето лице и ги изненади своите придружнички

Инфлуенсерика Алиса Сегрист покажа како целосно го трансформира своето лице со помош на шминка, а видеото ги изненади нејзините следбеници.
Како што изјави претходно, со објавување на вакви видеа сака на јавноста да и покаже дека не постои девојка која во секој момент изгледа апсолутно совршено, како што може да се направи судејќи по фотографиите на социјалните мрежи.

На почетокот на видеото таа не беше нашминкана. После тоа покажа како изгледа откако заврши со средување. Очекувано, реакциите за нејзиниот изглед беа поделени.

„Лажна реклама“, напиша еден корисник на TikTok. „Поради оваа причина, треба да ја однесете девојката на базен на првиот состанок“, додаде друг

Од друга страна, некои луѓе и дадоа поддршка. „Ми се допаѓа видеото, изгледаш прекрасно“, коментира еден корисник.

@sparklemouth Milkshake brings all the boys to the yard #transition #makeup #beauty #naturalbeauty #TheAdamProject ♬ Milkshake Showmusik Dance Mix – Showmusik Sounds