Крадецот на велосипед сакал да и го украде мобилниот телефон на оваа девојка, но не знаел дека има црн појас!

Да се ​​биде ограбен е секако застрашувачко искуство кое може да заврши ужасно. Без разлика дали крадците ја бараат вашата чанта, паричникот или телефонот – нема ништо што вреди да го ризикувате животот.

Иако се чини дека крадците вешто се обидуваат да изберат „лесни мети“ за овие видови на злосторства, тие не секогаш знаат со кого се плеткаат.

Оваа жена од Њу Орлеанс одлучила да не ја прифати улогата на жртва, па решила на крадецот да му одржи лекција која сигурно нема да ја заборави.

Погледнете го видеото во продолжение