Купиле стара, трошна гаража и ја изградиле својата куќа од соништата! Сега сите се љубоморни! (ВИДЕО)

Ако имате цели во животот, погрижете се да ја постигнете секоја цел што ќе ја поставите. Канадскиот пар верувал дека ништо не им е невозможно. Тие си поставија амбициозна цел и ја постигнаа, и покрај критиките и сомнежите упатени кон нив.

Еден ден, Мајкл минувал покрај некои гаражи во неговата населба и на шега и предложил на сопругата да ги купат тие дотраени објекти за подоцна на нивно место да го изградат нивниот дом од соништата.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: