Купиле часовник во кинески маркет и дури кога го закачиле забележале дека нешто не е во ред

Луѓето кои купиле часовник во кинеска продавница ја споделија својата прилично непријатна приказна на Фејсбук.

За жал, дури кога веќе го купиле часовникот, го донеле дома и го закачиле на ѕидот, забележале дека нешто не е баш во ред со него…