Купил користен автомобил, но погледнете што нашол скриено на вратата

Купил користен автомобил, но почекајте да видите што нашол скриено на вратата.

Кога ја извадил пластиката од вратата, забележал нешто внатре…

Погледнете го видеото во продолжение