Купил паста за заби за да има поубава насмевка на фотографиите, резултатот ги насмеа сите освен него

Еден човек видел на Интернет реклама за забни навлаки кои „гарантираат подобра насмевка“.

Сакал да изгледа подобро на фотографиите, па ги нарачал.

Сепак, резултатот не беше ни блиску до она што го очекуваше. Кога ги пробал, се разочарал.

Погледнете како изгледаше кога ја кладе корицата.