Кучето го молеше сопственикот за прошка: Ова е најтрогателното нешто што ќе го видите денес! (ВИДЕО)

За сопствениците на кучиња, една од најубавите работи е кога кучето моли за нешто и го опсипува со нежност.

Такво куче е и овој Лабрадор кога ја гризнува совеста и очајно се обидува да ја врати довербата на својот сопственик затоа што бил непослушен, но сега реши да се искупи.

Погледнете како двајцата имаат една од најдобрите интеракции што некогаш сте ги виделе!

Па, како ќе му кажете „Не“ по ова и да останете лути? Прекрасна снимка: