Кучето е воодушевено од пеењето на бабата, но погледнете што се случува кога ќе почне да плеска

Она што го прави ова интересно кученце веројатно има некаква смисла во неговата глава. Толку е интересно што не можеме да го игнорираме. Во ова уникатно, убаво и интересно видео гледаме мала баба во количка. Таа е во куќата, во трпезаријата, додека еден од членовите на семејството го снима овој интересен момент. Баба пее песна на шпански за еден лојален член на оваа публика.

Тоа не е нејзиниот внук, ниту нејзината внука. Пред неа седи никој друг туку семејниот бел булдог Коко. Тој не лае, не се движи, не спие, туку прави нешто сосема друго. Ова неодоливо куче танцува. Со предните шепи воспоставува рамнотежа, а во оваа поза може да ја движи главата нагоре, надолу и да танцува на омилениот пеење на неговата баба.

Гледајте како го движи грбот, левата шепа се движи нагоре, надолу, во ритамот на песната. Исто така, во ритамот на музиката, тој и се држи надвор и го влече јазикот, уживајќи во овој момент кога баба пее само за него.

По неколку моменти, кученцето станува, се врти и се враќа во истата положба. Го израдува целото семејство, особено бабата. На крајот од видеото може да се слушне смеа кога кучето престанува да танцува, станува и излегува. Во прилог погледнете го ова неодоливо видео.