Кучето останало само во гаражата. Неколку моменти подоцна, безбедносна камера го снимила ОВА!

Како што вели човекот од видеото, безбедносните камери имаат за цел да ги фатат крадците и да ја заштитат куќата во многу ситуации. Сепак, верувам дека ова семејство е среќно бидејќи нивната безбедносна камера сними момент на сладок гест направен од мало момче.

Сите сакаат кучиња, но сигурно е дека децата имаат посебен однос со нашите крзнени пријатели, а кученцата, пак, секогаш се заштитнички кога станува збор за нивните млади сопственици. Во оваа приказна малото момче не е сопственик на кучето, но дефинитивно е добар пријател.

Во видеото подолу, гледаме семејно куче кое се одмара во гаража. Сопственикот на гаражата ја остави вратата отворена и црн лабрадор, војвотката беше оставен надвор да биде. Кучето не било врзано.

Потоа гледате мало момче, Џош, како влегува во рамката на својот велосипед. Таа брзо се симна од него и се упати кон кучето кое изгледа среќно што го виде. Џош силно го прегрна кучето и двајцата поминаа малку време заедно, а Џош потоа набрзина си замина. Како да знае дека не може да биде таму и дека ќе западне во неволја ако го најдат таму.

Видеото дојде откако сопственичката Холи Малет го прегледа видеото. Холи и нејзиниот сопруг беа многу среќни кога видоа колку Џош го сака нивното куче. Тие објавија видео на Фејсбук и ги прашаа своите пријатели дали знаат кое е момчето.

Се испостави дека е момче од соседството. мајка му ја виде објавата и коментираше и рече дека тоа е и среќен и тажен момент за неа бидејќи го гледа нејзиниот син на туѓ имот иако знае дека тој не треба да биде таму. Но, постои приказна зад љубовта на Џош кон војвотката која ќе ви ги стопи срцата.
Погледнете за што се работи во видеото подолу.