Кучето се збуни од топлинките кои личат на него (ВИДЕО)

За кучињата се вели дека се најдобри пријатели на човекот.

Тие, меѓу другото, се и најверни. Кучињата често прават работи со кои ги прават луѓето уште повеќе да ги сакаат.

Кучето на видеото е збунето од топлинките на сопственичката. Топлинките се така дизајнирани што личат на кафеави кучиња.

Кога со нив сопственичаката излегува пред кучето тоа ги гледа зачудено и не може да утврди дали и тие се животни или не.