Кучето се исплаши од скалите, луѓето се воодушевија на тоа што го направи неговиот сопственик

Видеото стана хит на Инстаграм и беше прегледано повеќе од три милиони пати Еден симпатичен златен ретривер се шетал со сопственикот низ трговскиот центар, но не му било грижа кога наеднаш го здогледал ескалаторот.

Сопственикот се упатил по скалите, водејќи го кучето на поводник зад себе, но златниот ретривер се вкопал во местото и одбил да оди кога сфатил дека неговото куче се исплашило од ескалаторот, сопственикот направил нешто што воодушевило многумина. Му пријде на својот миленик и го крена во раце и го носеше како бебе, додека скалите повторно не се спуштија на земја, пишува Аваз.

Видеото стана хит на Инстаграм и беше прегледано повеќе од три милиони пати. Погледнете го видеото ТУКА